the skylarks

tv-show

line-up

info-logo

THE SKYLARKS - rock-kiurut
The Skylarks soittaa brittiläistyylistä rock'n'rollia. Tunnusomaista yhtyeelle on energinen ja rehellinen esiintyminen niin lavalla kuin levylläkin. Skylarksin musiikissa kuultaa rock'n'rollin kulta-ajan vivahteita sateenkaaren eri väreissä, mutta yleisväritys on nykypäivää. Skylarksin musiikki on kevättuulen raikasta ja sen voimakas rytmi saa puntit väpäjämään.

The Skylarks -yhtyeessä soittavat Keijo Laihonen, Pasi Laihonen, Timo Niinimäki ja Kimmo Huopainen. Instrumentteina on kaksi sähköistä kitaraa, basso ja rummut - siinä tarvittavat välineet maittavaan rokkikeittoon, jota Skylarks tarjoilee musiikinnälkäisille. Yhtyeen kaikki jäsenet laulavat kovaa ja korkeammaltakin, joten harmoninen stemmalaulanta kuuluu yhtyeen vahvuuksiin.Skylarks-show

Skylarks-show on rrrRRrrautaa. Legendaariset uuteen kunniaan nousseet putkivahvistimien aatelia edustavat VOX-vahvistimet ja jyhkeät Ludwig-rummut muodostavat sekä korvia- että silmiähivelevän kokonaisuuden. Tätä täydentää vielä poikien yhtenäiset esiintymisasut. Eikä tässä kaikki: yhtyeellä on myös näyttävä lavashow tiukan soitannon lisäksi. Skylarksin ohjelmisto koostuu rock'n'rollin kulta-ajan klassikoista sekä omista "klassikoista".


Omat laulut

Skylarksin omien laulujen määrä on vaikuttava. Julkaistuissa pidemmissä äänitteissä on aina vähintään puolet ollut omia kappaleita ja singleissä kaikki. Omissa lauluissaan Skylarksit noudattavat tiukasti samoja kriteereitä kuin esikuvansakin - hyvät, tarttuvat melodiat ja viimeiseen nuottiin asti mietityt laulujen rakenteet ovat laulunteon ehdoton edellytys.